Produkter

Vi gjør det enklere å leve sunt
Det er noe ved den moderne livsstil som gjør det vanskelig å leve sunt. Vi har det travlere enn før, og den ferdiglagde maten som skal hjelpe oss å spare tid, er dessverre ofte usunn. På innholdsdeklarasjonene står det oppført ting som de fleste av oss ikke aner hva er, og det føles ikke bra når man vet at tilsetningsstoffer er noe man bør være obs på.

Vår idé er å gjøre det enklere for deg å leve sunnere. Vi vil gi deg produkter du kan stole på at er sunne og naturlige, sånn at du kan føle deg trygg på det du spiser! Gjør du Tau Mølle frokostblandinger til en av dine gode vaner, kan du ha god samvittighet for dagens viktigste måltid – og én ting mindre å bekymre deg over i en travel hverdag.

Vi lover å være 100% Naturlig:

– Aldri tilsatt salt

– Aldri konserveringsmidler

– Aldri fargestoffer

– Aldri kunstige smakstilsetning

– Aldri tilsatt sukker

Det er vi som puffer!

Tau Mølles frokostblandinger er laget på puffede korn. Å puffe betyr at vi varmer opp kornene under trykk, uten noen form for tilsetninger (nesten som når du popper popcorn, bare at vi ikke bruker smør). Vi puffer for at kornet skal bli sprøtt, godt og lettere å spise enn for eksempel müsli, som det er naturlig å sammenlikne med. Næringsverdien holder seg godt i puffeprosessen, så puffing er egentlig en ganske smart greie. Puffet ris og havre er 100% rene naturprodukter uten noen form for tilsetninger. I tillegg til ris, havre og hvete, kan vi puffe alle andre kornsorter også.

Puffet havre – 100% fullkorn, 100% naturlig og Godt for hjertet!
Tau Mølle puffet havre lages av fullkornshavre og inneholder hele 12% fiber. Havre inneholder mer protein og fett (flerumettede fettsyrer) enn våre øvrige kornslag, og innholdet av mineraler er også rikere. Forskning viser dessuten at havre inneholder vannløselig fiber som har en kolesterolsenkende virkning og er godt for hjertet!

ris+havre

Puffet ris – 100% naturlig og 7% protein

Tau Mølle puffet ris er en god kilde til protein. Protein er kroppens byggestoff og fremfor alt viktig for barn. Puffet ris er langt sunnere enn de fleste frokostblandinger for barn. Puffet ris virker stabiliserende på magen, og er også en god kilde til karbohydrat. Puffet ris inneholder mindre kostfiber enn puffet hvete og havre. Dette kan være en fordel for små mager som ikke trenger like mye fiber som voksne.

Vi puffer alt!

Her er noen andre kornslag og frø som vi også puffer. Disse finner du kanskje igjen i yoghurtblandinger, i bakervarer og i sjokolade?

puff1

Reklame

35 kommentarer om “Produkter

 1. Hei. Puffet havre selges dessverre kun i Norge. Du får overtale Axa Vårgårda til å lansere produktet i Sverige. Vi produserer puffet ris for dem.

 2. Hej!
  Säljer ni era produkter någonstans i Sverige?. Älskar er puffade havre men hittar den inte i Sverige tyvärr.
  Hälsningar Lena

 3. Hvorfor er puffet havre så dyrt?! Selv «first price» koster jo mer enn de fleste andre havrebaserte frokostblandingene.

 4. Hei. Kjedene har valgt å sette opp prisen. Hver kjede velger fritt hva de vil selge produktene for. Du må gjerne kontakte kjeden for å få er mer utfyllende svar.

 5. Hei!
  Hva er grunnen til at prisen på puffet ris synker sånn til jul? Er det mulig å bestille puffet ris direkte fra dere til prisen som butikkene kjøper den for, gitt at det er snakk om en god del puffet ris? Vil det ved en slik direkte bestilling være mulighet for å få en enkel frakt på den? F.eks frakte den med andre bestillinger.

  Takk og god jul!

 6. Hei, Er den puffa risen fri for hvete-gluten? å hvilke butikker i Larvik selger det. Håper på raskt svar….

 7. Hei. Kjedene har valgt å sette opp prisen. Hver kjede velger fritt hva de vil selge produktene for. Du må gjerne kontakte kjeden for å få er mer utfyllende svar. God sommer!

 8. Hva er grunn til at prisen på Havrenøtter har steget med 150/200 0/0
  de siste 12-15 månedene, fra 10/12 til 25/30 kroner.???

 9. Puffet havre og puffet ris er ikke garantert fri for gluten. Imidlertid er det svært liten sannsynlighet for at de skal inneholde gluten. Stikkprøver vi har gjennomført bekrefter dette.

 10. Hei, er produktene (puffet havre og puffet ris) glutenfrie?

  Ser det er spurt om tidligere, men fant ikke svar.

 11. Hei. Rema skal føre både Tau Mølle puffet ris og puffet havre. Har ikke butikken dem i hylla, så spør etter dem og de vil bestille opp.

  Hilsen Aslak

 12. Puffet havre er godt og sunt spist mye fra jeg var liten
  hvem selger disse risboller?
  kan rema ta dem inn?
  de har begge typer puffet.

 13. Hei!

  Jeg har lett etter deres risbollemiks over alt, men finner den dessverre ikke. Hvilke butikker er det som skal inneha denne? 🙂 Mange takk for svar!

 14. De har vært tom for puffet hvete i alle Kiwi-butikkene jeg har vært innom. Det har vart i over en mnd. Betjeningen sier at det står «utsolgt» på listene de får sammen med vareleveringen. I området her er det bare Kiwi som selger puffet hvete. Savnet er stort!

 15. Hei

  Hva skjer med Puffet Hvete? Endelig var det på plass i butikkene (Kiwi), men så gikk det bare et par måneder før det ikke går an å få tak i igjen?

 16. Hei,

  Puffet hvete (som er 100% fullkorn, fiberrik og sunn) kan du ihvertfall kjøpe i fullsortimentsbutikker til NorgesGruppen og Coop; Meny, Mega, Ultra, OBS. Mange butikker kan velge om de vil ta inn puffet hvete, så spør butikksjefen om de kan ta den inn om butikken ikke skulle ha den. Lykke til!

 17. Hvor kan jeg få kjøpt puffet hvete i nærheten av Bergen! Er desperat, ingen har det!!

 18. Hei,

  Du skal få tak i puffet hvete i supermarkedene. Om de ikke har den der kan du be dem ta den inn. Puffet hvete er egentlig puffet fullkornshvete – det er masse kostfiber i produktet og det kan spises med god samvittighet!

 19. heia 🙂 Jeg har tidligere brukt å lage risbollene deres til jul, men i år finner jeg ikke TAU Risboller i butikkene. I hvilken butikk kan jeg få kjøpt det???

 20. Vær så snill å få ut puffet hvete i butikkene igjen. Det er da merkelig at et slikt godt produkt ikke skal finnes i butikkene i Vesterålen lenger.

 21. Puffet havre – 100% fullkorn, 100% naturlig

  Er produktet glutenfritt eller foregår deler av prosessen i samme maskiner som puffet hvete, slik at havren blir «uren»?

 22. Jeg har ikke funnet puffet hvete i noen butikker her i Vesterålen de siste 3-4 årene, og når jeg spør, så får jeg til svar at det ikke er i deres sortiment lenger. Så nå spør jeg Tau: Lager dere dette produktet fremdeles, og i tilfelle, kan jeg få kjøpe hos dere direkte? Eller vet dere hvilken butikk i denne regionen som kan føre denne varen?

 23. Hei Nora. Som jeg sa til Jostein, fikk vi for dårlig plass i dagligvarebutikkene og salget ble ikke bra nok til at vi kunne fortsette med Tau Mølle 7 Fullkorn. Prisen spilte nok også en rolle. Matvarekjedene tok seg en ekstrem fortjeneste på 7 Fullkorn. Vi har fått svært mange tilbakemeldinger fra folk som savner produktet så det virker som om de som brukte det likte det veldig godt! Vi starter gjerne opp produksjonen igjen, og det beste du kan gjøre for å hjelpe oss er å sende en mail til Coop, NorgesGruppen, Ica eller Rema der du etterspør 7 Fullkorn.

  Hilsen Aslak

 24. Hei Jostein

  Vi fikk for dårlig plass i dagligvarebutikkene (frivillig listing som betyr at vi må kjempe om plassen per butikk fra «uke til uke», som er veldig krevende) og salget ble ikke bra nok til at vi kunne fortsette med Tau Mølle 7 Fullkorn. Prisen spilte nok også en rolle. Matvarekjedene tok seg en ekstrem fortjeneste på 7 Fullkorn. Vi har fått svært mange tilbakemeldinger fra folk som savner produktet så det virker som om de som brukte det likte det veldig godt! Vi starter gjerne opp produksjonen igjen, og det beste du kan gjøre for å hjelpe oss er å sende en mail til Coop, NorgesGruppen, Ica eller Rema der du etterspør 7 Fullkorn.

  Hilsen Aslak

 25. Hva skjedde med «7 korn»?? Det er jo det aller beste dere lager. Plutselig er det ikke å få tak i lenger. 😦

 26. Hei
  Jeg har kjøpt 7 Fullkorn i lang tid på Ultra, men nå har dette produktet forsvunnet fra butikken. Sist jeg var innom spurte jeg en fra betjeningen som sata det var noe problemer med leveransen. Kan dere si om det kommer tilbake? Er det andre butikkjeder som fører dette produktet?

 27. Hei Ivar

  Store butikker – type Meny, Mega, Ultra, Obs skal ha puffet hvete under sine egne merker. Skulle de ikke ha puffet hvete inne er det bare å be dem bestille så pleier de å gjøre det. Enda sunnere enn puffet hvete er puffet havre. Puffet havre har fått bedre konsistens det siste året. Har du prøvd puffet havre i det siste?

  Aslak

 28. HEI – I HVILKE BUTIKKER FINNER JEG DERES PUFFET HVETE ?

  Jeg har laget og spist min egen frokostblanding i mange år blant annet med gode produkter fra Tau Mølle 🙂
  Både havrenøtter og puffet hvete har jeg oftest kjøpt i lokal Remabutikk her i Lillehammer. Så endrer kjedene sitt sortement, og plutselig fant jeg ikke lenger puffet hvete i min Remabutikk. Deretter forsøkte jeg å finne PUFFET HVETE(også fra andre produsenter) hos Rimi, Ica, Kiwi og sist hos COOP(en svensk produsent). Nå finner jeg ikke lenger produktet i noen butikker.
  Er det stopp i produksjonen av puffet hvete av for meg ukjente årsaker ? Hvor kan jeg i dag få kjøpt puffet hvete i Lillehammer eller i nærområdet ? Kanskje må jeg bestille og få tilsendt noe direkte fra Dere ?

  Håper på et snarlig og opplysende svar fra Dere 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s