Ris og ros

Tau Mølle er på ingen måte perfekte, men vi prøver å gjøre ting riktig.

Det høres kanskje litt flåsete ut, men det er sant. Vi ønsker å bidra til at ting blir bedre. Vår strategi er enkel – først av alt skal vi gi deg naturlig og skikkelig mat, uten konserveringsmidler eller andre kunstige tilsetninger. For det andre skal vi bruke så miljøvennlige materialer som mulig. For det tredje skal vi bruke så lite innpakning som mulig. Og sist men ikke minst skal vi være ærlige og redelige med alle vi omgås.

Her kan du legge inn ris eller ros om produktene våre, og vi lover å være åpne og

ris+havre

Reklame

55 kommentarer om “Ris og ros

 1. Hei spiser puffet havre til frokost nesten hver dag, men den siste posen jeg kjøpte er nesten uspiselig og må kastes. Smaker skikkelig brent og man kan se mange brente korn. Best før 08.12.2022.

 2. Hei. Takk for tilbakemelding. Vi har ikke gjort noen endringer med prosessen hos oss, så dette har vi ingen god forklaring på. Om du kan sende oss datoen på posen, så kan vi undersøke dette ned på dagsnivå for å prøve å finne forklaring.

 3. Hei. De siste ca 2 månedene er puffet ris blitt myk og ikke slik den tidligere har vært. Den er som om posen skulle ligget åpnet i mange dager. Jeg kjøper en del av dette produktet og det er ingen tvil om at dette er en endring. Mine poser er handlet hos Rema 1000.

 4. Hei Yvonne. Unnskyld for at vi har skuffet deg. Produktet skal ikke være brent. Beklager. Det er Tau Mølle som produserer puffet havre til alle dagligvarekjedene i Norge.

 5. Hei!
  Skulle kose meg med puffer havre til kvelds i dag. Den er så brent at det er helt uspiselig. Så den posen går rett i bosset. Har aldri opplevd så brent smak på puffer havre av andre produsenter.
  Er det ikke mulig å regulere varmen slin at det ikke blir så utrolig brent smak på det at det er helt uspiselig?

 6. Hei Finn.
  Det er ikke Tau Mølle som bestemmer hva puffet ris og puffet havre skal koste i butikken. Det må du derfor spørre butikken om. Det jeg likevel kan si, er at puffet ris har en veldig lav pris som nok er forårsaken av en priskrig mellom de ulike kjedene. Den prisen vil nok gå opp, så det er bare å kjøpe masse puffet ris nå. Produktet har lang holdbarhet!

 7. Hei.

  Har forstått det slik at havre et et av de aller sunneste kornproduktene, og at «puffet havre» har alle de gode næringsstoffene i behold. Har daglig spist dette produktet gjennom mange år, gjør det fremdeles, men det er en ting jeg ikke forstår: For vel ett år siden eller så, kostet puffet havre og puffet ris omtrent like mye. I dag koster puffet havre 25 ganger mer enn puffet ris. Tjuefem ganger!!! (Rema 1000 på Os i Hordaland i dag: Puffet havre kr.25,90 Puffet ris kr.1,10) Vær snill å forklare dette. For meg ser dette nesten ut som ren svindel. At råvareprisene kan variere forstår jeg, men ikke så mye. Tror dere vil ha et forklaringsproblem her. Hva med litt variasjon? I 2017 kan dere la Puffet havre være billigere enn puffet ris.

  mvh
  Finn Ziem

 8. Tusen takk for fantastisk respons til min datter, som fant en «plastdingseboms» i posen med puffet ris. Hun har nå lært at man kan bruke skrift til å kommunisere med ekte folk, og at man kan få lørdagsgodt i posten hvis man skriver hyggelige brev. Hun ble virkelig kjempeglad for pakke i posten, Tore!

  Hilsen Linda Ellingsen

 9. Jeg synes deres puffet havre er godt men jeg synes at den ofte har en nesten brent smak. At de blir stekt litt for mye. Kanskje man kunne hatt en kontroll på om de kunne ha blitt stekt lite gran mindre?

 10. Hei! Vi kjøpte en pose med Tau møllers puffet havre og til vår store forskrekkelse fant vi en stein i posen! Type en halv cm i diameter. Godt at ingen knakk en tann.. Dette er kanskje en teknisk glipp, men noe ganske alvorlig dere burde passe opp for.

 11. Hei,
  Det hørtes ikke bra ut…
  Det du har fått i munnen kan være brente korn. Det kan ikke komme malingsflak i posen i hvert fall. Når risen, havren etc puffes, blir den varmet opp under trykk i en beholder som sviver hele tiden slik at ikke kornene skal brenne seg fast. Om det skjer noe feil, f eks ved at kornene er for fuktige kan de klebre seg fast og bli fastbrent. Vi har rengjøringsrutiner for å fjerne det fastbrente belegget. Vi kan aldri helt eliminere sorte brente korn. Vi hadde imidlertid en periode i vinter med store produksjonsutfordringer grunnet kvalitet på risen vi skulle puffe og det kan være at du har hatt en pose fra denne perioden. Unnskyld for at vi har skuffet deg. Har du produksjonskoden/bestfør datoen på posen vil jeg gjerne ha den. Om du kan sende meg adressen din på email til aslak.lie@taumolle.no sender vi deg også en ny, god pose i erstatning.

 12. Har dere fått inn noen klager over fremmedlegemer i Puffet Ris? Opplevde å få et maling lignede flak, på størrelse med en 50 øring i munnen under et kveldsmåltid med Puffet Ris. Meget ubehaglelig opplevelse!

 13. Hei Vidar,
  Dette høres ut som en produksjonsfeil. Har hatt et annet tilsvarende tilfelle (som du kan se å siden vår). Kan du sende meg adressen din på aslak.lie@taumolle.no og så skal jeg sende deg en ny pose. Beklager at vi har skuffet deg.

 14. Hei,
  Vi har ikke endret noe hos oss. Kvaliteten på årets risavling fra Italia har ikke vært like god som tidligere år, og det kan kanskje påvirke? Alternativt var det et engangstilfelle? Vi har ikke oppdaget noen smaksforskjell hos oss, men ser at risen vi bruker nå ikke blir like hvit som vi liker å ha den.

 15. har kjøpt puffet ris i mange år, men den siste posen jeg kjøpte (Rema 1000) ble våt og vassen med en gang jeg helte på melk – smakte ikke som den skal. Har dere endret noe i produksjonen, eller var det et engangstilfelle.

  Mvh
  Leif Riise

 16. Hei!
  skulle til å nyte en tallerken med puffet ris. så endte jeg opp med å plukke ut en haug med brente korn. da jeg så skulle spise det som var igjen smakte det bare skikkelig brent! Det var veldig kjedelig siden det var den siste posen vi hadde igjen hjemme.
  Fra Karoline

 17. Ny pose med puffet ris ble kjøpt inn fra en av byens Rema 1000, men denne var ikke av god kvalitet. Mange brente ris var å finne i posen, så den forsvant i søppla.

 18. Hei! Har spist puffet ris siden jeg var liten jente, men når jeg i forrige uke kjøpte en pose ble jeg skikkelig skuffet! Det smaker brent og det er en god del sorte ris i posen. Smaker ikke noe særlig!!!

  Beklager at vi har skuffet deg. Det har gått ut vare som ikke holder den kvaliteten den burde ha. Kan du sende deg adressen din så sender vi deg en ny pose. Hilsen Aslak

 19. Takk for positiv tilbakemelding 🙂

  Vi produserer gjerne 7 Fullkorn igjen om kjedene vil ha den. Produktet fikk imidlertid dårlig distribusjon og salget ble ikke stort nok til at vi kunne fortsette å produsere 7 Fullkorn.
  Skal den komme tilbake, er den beste muligheten at du sender en mail til kjedene og spør etter den. God sommer!

 20. Hei!
  Deres produkt 7 Fullkorn er DYPT savnet….lager dere det ikke lenger?
  Det er den eneste frokostblandingen jeg noen sinne har likt og jeg ble helt avhengi av den….
  Den blir ikke bløt som de andre og smaker kjempe godt!!
  Er det noen mulighet for at dere kommer til å produsere den igjen?
  Jeg kjenner mange som ville blitt så glade hvis den dukket opp i butikken, alle er enige om at det er den beste frokostblandingen!!!

  Mvh
  Marte Gjerde Nilsen

 21. Hei. Du kan kjøpe puffet ris fra oss i alle butikker unntatt Rema. I de andre butikkene finner du ikke vårt merke «Tau Mølle», men det er vi som har produsert dem likevel. Rema har forresten fått så mye klager på den puffede risen fra Sveits at de om noen uker vil starte å kjøpe fra oss igjen 🙂 Til jul vil du finne Tau Mølle puffet ris i Rema igjen!

  Hilsen Aslak

 22. Hei jeg er en godt voksen mann som i bardommen lærte å spise puffet ris medmelk på. Jeg bruker ikke sukker på slik mange gjør. Jeg har prøvd mange typer puffris men det er bare deres som smaker godt. I den senere tid har det bare vært Rema !000 som har solgt deres puffris, men nå har de kommet med en Rema 1000 puffris som er ubrukelig til midt bruk, den er har, usøt og får en merkelig konsistens med melk på.
  Hvor i Bergen kan jeg få kjøpt deres puffris?

 23. Hei

  Beklager at vi har skuffet deg. De svarte bitene du beskriver kan være brente korn. Det kan forekomme om det blir for mye varme i kanonen som kornet puffes i og er vanskelig å oppdage. Om kornet ikke er av den beste kvaliteten vil slike brente korn kunne forekomme mer enn vanlig. Kvaliteten på kornet varierer fra sesong til sesong. Vi har også fått inn en ny opertør i skyterommet, der kornene puffes, som kan ha påvirket kvaliteten noe over en liten periode.
  For å unngå brente korn har vi en løpende visuell kontroll av varene, men det er ikke mulig å oppdage alle brente korn.

 24. Jeg og familien min har lenge vært fornøyde storforbrukere av deres ulike puffete korn, spesielt havre, også 7 Fullkorn (selv om den har hvert veldig vanskelig å finne i lokalbutikkene og koster alt for mye). Dessverre har jeg opplevd at kvaliteten på produktene deres har falt de siste årene. Flere ganger nå har det vært noe steinharde biter i deres puffet havre (av å til knaskende ekkle illesmakende biter, som jeg ser at dere har skrevet en mulig forklaring på nedenfor) I går knakk jeg nesten en tann igjen mens jeg spiste puffet havre (best før dato 03.02.2012). Trist at kvalitetskontrollen deres svikter.

 25. Hallo:) Var på butikken i går kveld å kjøpe Tau Mølles frokostblandinger, for eg synst den såg veldig fristendes ut,men da eg skulle åpne den i dag tidelig ble eg veldig skuffet. Var en eneste stor klump og reagerte på at den ikkje var innapakket i en slags pose for den såg veldig uttørka. Datoen var det ingeting å klage på. Holder den seg ikkje lenger når det er posepakket? Ble skuffet, ja 😦

  Beklager at vi har skuffet deg. Vi har nå stoppet produksjon av 7 Fullkorn.

 26. Hei

  Jeg beklager den negative opplevelsen din. Det du har funnet i pakken er ikke farlig, det er en ingrediens som består av hvete og vitaminer, men de har ingenting i produktet 7 Fullkorn å gjøre. Bitene pakkes på samme produksjonslinje som 7 Fullkorn og har kommet i pakken som et resultat av at alt ikke var skikkelig tømt for man gikk over på nytt produkt. Vi har skjerpet rutinene for rengjøring av produksjonslinjen i forbindelse med bytte av sort.

  Det er fint om du kan sende in esken til oss. Du vil få refundert alle utgifter. Det er derfor fint om du legger ved kontonummeret ditt slik at vi kan overføre penger. Sender du adressen din også sender vi deg gjerne en kompensasjon i form av vareprøve.

  Hilsen Aslak

 27. Hei!
  Jeg elsker frokostblandingen deres 7 fullkorn og spiser den så ofte jeg kan 😀
  Det som var litt trist, var at da jeg spiste den her om dagen fant jeg noe som lignet kaninfôr i den, jeg syntes det så litt merkelig ut og bestemte meg for å gå nøyere igjennom resten av blandingen. Her fant jeg 5 til av disse kaninfôr lignende greiene, noe som lignet et tørket blåbær og en ganske stor jordklump! Når jeg luktet i esken så stinket det. Dette var veldig ekkelt 😦
  Jeg er som sagt en stor fan av produktet, men det er kjedelig å føle seg usikker på om det man spiser er bra når man betaler såpass mye for en eske…
  Jeg har fortsatt esken og disse tingene jeg fant i om du vil at jeg skal sende det inn.
  Hilsen Olivia

 28. Vi vil først takke deg for at du fattet interesse for vårt produkt. Krevende kunder er våre viktigste kvalitetssjefer og gjør at vi stadig streber mot å gjøre produktene våre enda bedre og mer tiltalende.

  Det du har funnet i pakken er ikke farlig, det er en ingrediens som består av hvete og vitaminer, men de har ingenting i produktet 7 Fullkorn å gjøre. Bitene pakkes på samme produksjonslinje som 7 Fullkorn og har kommet i pakken som et resultat av at alt ikke var skikkelig tømt for man gikk over på nytt produkt. Vi har skjerpet rutinene for rengjøring av produksjonslinjen i forbindelse med bytte av sort.

  Jeg beklager at du har hatt en slik negativ opplevelse og sender deg gjerne en kompensasjon. Fint om du da kan sende meg adressen din på aslak.lie@taumolle.no.

  Hilsen Aslak

 29. Hei.
  Jeg prøvde frokostblandingen deres som heter 7 Fullkorn. Den så veldig tiltalende ut og smakte godt første gangen. Andre gangen begynte det å dukke opp noe merkelig brunt som lignet på hønsefor, som smakte veldig salt, jeg fikk litt avsmak av den grunn. MEN jeg bestemte meg for å prøve igjen, og prøvde å pirke ut ting som ikke var avbildet på baksiden, men det hjalp ikke stort. Etter noen skjeer tygde jeg plutselig i noe som fylte munnen min med en helt grusom smak, det smakte som parafin lukter, og det jeg spyttet ut var helt svart. Dette var ærlig talt en litt skremmende opplevelse, for jeg fikk skikkelig følelsen av at det var giftig. Jeg lurer på hva i alle dager dette er, og hvorfor i all verden dere har puttet i masse ekle ting som det ikke engang er opplyst om på baksiden. Jeg har resten av esken stående om dere vil ta en titt på innholdet, for dette kan da ikke være normalt, eller?

 30. Hei.
  Min mor pleide å lage risboller til oss ungene. Det var like stor stas hver gang. Til bursdagene var det obligatorisk med sjokoladeboller – eller risboller som vi sier i dag.
  Men min mor likte ikke de «skitne» bollene. Hun ville ha «rene» boller. Derfor laget hun bollene omtrent på samme måte som oppskriften på Puffet Ris-posene deres. I tillegg rullet hun dem i en stor bolle «ren» ris. De ble ikke så ekle å holde for oss unger og vi ble ikke full av sjokolade på hender og i ansikt. Ingen laget bedre risboller enn mamma. Jeg har aldri sett slike risboller andre steder enn hjemme. Er denne oppskriften helt uvanlig? I så fall vil jeg anbefale dere å prøve den ut. Det ser mye mer fristende ut enn disse vanlige svarte bollene.
  Mvh
  Britt

 31. Hei

  Jeg beklager at vi har skuffet deg. Tau Mølle puffet ris skal ikke være harde slik at det knaser i tennene når du spiser. Da er det noe feil.

  Kan du sende meg en prøve på posen du har kjøpt slik at vi kan få se produktene du beskriver, samt datomerkingen som står på posen? Det gir oss forhåpentligvis mulighet til å forstå dette.

  Jeg vil gjerne få lov til å sende deg noen pose med Tau Mølle puffet ris som er slik de skal være. Da trenger jeg adressen din. Ønsker du dette er det derfor fint om du sender denne.

 32. Hei, jeg har kjøpt puffa ris på Rema1000 etpar ganger i det siste. Jeg er ”periodespiser” av puffa ris og da går det noen poser 
  Jeg ble imidlertid skuffa over at mye av risen var så hard. I posen er det ca 4 varianter av ris:
  Hvit (den største og mest lik en normal), beige (nest størst gjerne med en ”skjøt” i siden, bøyd), brunaktig (mindre, med brun prikk i enden), den minste er veldig liten og hard og virker nesten uferdig. Helhetsinntrykket er at risene er harde og det knaser i tenna når jeg spiser. Jeg har spist mye puffa ris gjennom åra, men er vant til at alle er nogenlunde like store, hvite og ”fluffy”. De blir ikke vesentlig mykere selv om de ligger i melka litt. Kan du forklare ?

 33. God morgen

  Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Tau Mølle puffet ris og puffet havre kan du kjøpe i alle Rema-butikker i hele landet. Tau Mølle Risbollemiks og Tau Mølle 7 Fullkorn kan du kjøpe på de fleste Rema i Rogaland. Alle Rema i Rogaland kan ta inn produktene om de vil, så skulle du ikke finne de er det bare å spørre i butikken. Det samme gjelder Coop-butikker i Rogaland og i Meny og Ica i hele landet.

  God jul forresten 🙂

 34. Me smaka Tau Mølle 7Fullkorn fyrste gongen hos vår dotter i Sandnes. No et me det kvar kveld med litt nøttar og mjølk. Det er kjempegodt, og me kjenner oss trygge på at det er eit sunt alternativ. Berre trist at det er så få stader me får tak i det. Me kjøper fleire pakker når me finn det. Dei andre produkta dykkar har me korkje smaka eller sett desværre.
  Helsing Liv Jorunn

 35. Det hørtes ikke bra ut. Slik skal det ikke være. Kan du sende meg pakken og jeg skal sende deg en pakke slik den skal være+utleggene du har hatt for porto.

  Hilsen Aslak

 36. Hei
  Vi kjøpte en pakke «7 Fullkorn» på Obs! Mariero (Stavanger) lørdag 24. oktober, og skulle kose oss med den søndags kveld (Coop har tydeligvis tatt inn igjen produktet…). Familien på fem satt samlet rundt bordet, klar til å hugge inn. Desverre ble det bare en skje på hver – innholdet i pakken smakte nemlig helt fryktelig !!! Alle satte i et «wræhhh» – spyttet ut og lurte på hva i all verden de hadde puttet i munnen ?

  Konkret luktet og smakte innholdet papp !! Når innholdet i tillegg var så seigt at det minnet om tyggegummi, ble det altså bråstopp i spisingen for alle fem.

  Synd, – for dette var første gang vi skulle prøve «7 Fullkorn», og hele familien hadde gledet seg til å teste dette produktet.

  Noe må ha gått frykelig galt et sted. Hva kan det være ?
  En slik smaksopplevelse vil vi ikke ha igjen !

  Family Five – Hinna
  Lars-Johan Frøyland

 37. Hei: Jeg heter Kåre, er 61 år(snart 62), bor i Lillehammer, og er etter et langt og rikt yrkesaktivt liv i bygg og jernvarebransjen, blitt uføretrygdet pga. Parkinson sykdom. Fikk konstantert den i 2005, og slutta i jobben etter 39 år, 6 mnd, og 10 dager. Nok om det; Jeg er en ivrig trinmmer/trener mye på Elixia, i basseng, og sykler ute. Senest i går(søndag), en tur i fjellet på 68 km.
  Jeg er i det senere blitt helt «hekta » på Tau Puffet Havre. Her er min «frokostblanding»; Ta en stor/dyp tallerken/bolle og ha i følgende; 3/4 full med puffet havre, 1/4 l melk, 3-4 ss syltetøy(jordb7bringebær),3-4 ss Youghurt, 2-3 ss lettrømme, 1/2 banan i skiver, rosiner; Rør dette godt sammen, avslutt med litt av Meierienes vaniljesaus + en skvett karamellsaus; Smock!!! Den smaker skal jeg si; Det er min frokost+ drikke til. LYKKE TIL.
  Mvh Kåre

 38. Hei, Aslak!

  Nå har jeg prøvd risbollene deres – og de var SUPERGODE! Det var også befriende enkelt og raskt å slenge sammen risbollene. Vil ellers tipse om at risboller fra fryseren smaker fortreffelig i sommervarmen. Takk og grattis med nok et supert produkt, Aslak!

 39. Hei Steinar

  «Svartinga» du viser til – er det brente riskorn?
  Brente riskorn kan forekomme, men det er ingen grunn til at det skal være mer av dette nå enn tidligere.
  Kan du sende meg en liten prøve av «svartinga» kan jeg undersøke saken nærmere.

  Hilsen Aslak

 40. Oppdager nå i det siste at det er blitt voldsomt mye «svartinga» i posene med puffet ris fra Tau Mølle.
  Tildels store mørke brune eller svarte sprø ting som løser seg opp i væske.
  Hva kommer dette av, for meg er det uapettielig, og håper dere får ordnet opp i dette snarest.

 41. Godt at du har funnet 7 Fullkorn. Det er sant som du sier – svært mange frokostblandinger inneholder alt for mye sukker. Samtidig påstår de at de er er sunne!!! Mye av frukten som brukes er i virkeligheten ikke frukt, men fruktgelé tilsatt masse sukker, farge og aroma. Dette brukes istedenfor tørket frukt som er mye dyrere. Rosiner er dog en tørket frukt som brukes mye fordi den er så billig.

  Hilsen Aslak

 42. Ser at det er flere enn jeg som har trålet butikker for å finne Tau sin 7 Fullkorn etter at den forsvant fra Coop og flere andre. Fant nå en oversikt på nærbutikker som har den, og da er jo alt bra;o) En strålende kornblanding som jeg spiser hver morgen i ukedagene med youghurt. Også kjekt å lese at den får gode omtaler og er kåret til best i test! Sannelig på tide at noen tar tak i alt sukkeret som er i matvarene vi spiser, og som er helt unødvendig! Alt burde vært merket mye bedre slik at vi kan velge ting sånne matvarer bort.

 43. Hei Trude
  Kjipt å høre at du ikke finner 7 Fullkorn. Coop har sluttet å kjøpe produktet – uten å gi meg noen forklaring. Før de sluttet, var Coop den kjeden som kjøpte mest 7 Fullkorn!
  I Rogaland skal de aller fleste Rema-butikker ha 7 Fullkorn. Rema er også billigst tror jeg. Dessuten finner du 7 Fullkorn i de fleste Ica-butikker. Vi får også bedre listing i Meny, Ultra, Eurospar og Spar utover våren.

  Vil du hjelpe med å få inn 7 Fullkorn igjen i Coop gjør du det ved å spørre etter det i butikken og/eller ved å sende en mail til hovedkontoret i Oslo:

  For spørsmål og klager på produkter etc. E-post: varesikring@coop.no
  Informasjon og samfunnskontakt E-post: info@coop.no

 44. ja nå har jeg brukt HELE ettermiddagen på å finne 7fullkorn.
  I den åttende butikken hadde jeg flaks. nemlig Meny straensenteret.
  så da tømte jeg like godt hylla.
  butikker som har hatt , har ikke lenger.
  har de virkelig ikke forstått vilket flott produkt dette er.
  dere kommer jo på topp i alle tester av frokostblandinger.
  så kampanjen fortsetter!!!
  SÅ GODT , SUNDT, LOKALT PRODUKT burde vært i ALLE matbutikker i Stavangerområdet

 45. Hei Ingeborg

  Takk for tilbakemelding.
  De fleste butikkene har valgt å ha risbollemiks kun rundt juletider da det er da det selges absolutt mest. Store supermarkeder og enkelte Rema-butikker har imidlertid fremdeles Tau Mølle Risboller. Det vil hjelpe oss veldig om du spør etter produktet i butikken, da kan det hende at butikksjefen velger å ta det inn i sin butikk.
  Si gjerne fra om og hvor du finner Tau Mølle Risboller!

  Lykke til!

  Hilsen Aslak

 46. Hei jeg har kjøpt risbollene deres flere ganger. Jeg syns de var nydelige. Problemet mitt er at nå får jeg ikke tak i dem lengre. Hvem forhandler dem i Steinkjer distriktet?

 47. Hei Øyvind. Det var en hyggelig melding. Takk skal du ha. Rema skal ha Tau Mølle puffet ris i alle sine butikker. Alle de andre kjedene har sitt eget merke av puffet ris (private label).

  Hilsen Aslak

 48. Jeg er stavangermann i eksil i hovedstaden og kjempefan av Tau Mølle puffet ris – og spiser faktisk ikke annen puffet ris. Jeg liker rett og slett ikke de andre. På samme måte som jeg ikke liker First Price Cola… Problemet mitt er at jeg ikke har funnet Tau Mølle puffet ris her i Oslo. Send meg gjerne en liten oversikt over butikker i Oslo sentrum som fører puffet ris fra Tau Mølle. E-post-adressen min er vedlagt.

  SNART VÅR! 🙂

 49. Hei Maria

  Du finner faktisk litt informasjon om hvordan vi puffer kornene på bloggen. Har lint inn litt av den under:

  Å puffe betyr at vi varmer opp kornene under trykk, uten noen form for tilsetninger (nesten som når du popper popcorn, bare at vi ikke bruker smør). Vi puffer for at kornet skal bli sprøtt, godt og lettere å spise enn for eksempel müsli, som det er naturlig å sammenlikne med. Puffet ris, hvete og havre er 100% rene naturprodukter uten noen form for tilsetninger.

  Takk for at du tok kontakt. Hilsen Aslak

 50. Hei l Likr veldig godt produktene deres. Men hvordan er de egntlig laget sånn helt i fra starten – Altså hvordan puffes disse kornene/ risen ?
  Det står det ingen tingen om . Litt dumt .

 51. Hei Anne

  Beklager at jeg har skuffet deg. Det skal være ca 180g med sjokoladeblanding i posen med Tau Mølle Risboller. Vi utfører kontroller når posene med sjokoladeblanding pakkes og vi gjennomfører kontroller også av den ferdige esken. Dessuten pakkes hver eneste pose med sjokoladeblanding manuelt i esken, dvs at en ansatt hos oss fysisk plasserer en og en pose i esken. Vi kan likevel aldri utelukke helt at vi har feil vekt og det er bare for meg å si unnskyld.
  En mulig årsak til at det oppleves som om det er for lite sjokolade, kan også være at sjokoladeblandingen smeltes på for sterk varme. Gjør den det ødelegges blandingen. Det oppleves som for lite sjokolade og risbollene vil ikke henge sammen. Når sjokoladeblandingen smeltes må det gjøres på veldig varme under konstant omrøring. Straks den er smeltet ta gryten av platen og bland i risen.

  Dersom du sender meg en e-mail på aslak.lie@taumolle.no med adressen din sender jeg deg en ny eske med Tau Mølle risboller som kompensasjon. Kona mi har invitert meg ut på en overraskelsestur i morgen formiddag. Barnevakt er ordnet og vi skal ha en dag og kveld helt for oss selv. Jeg kan derfor ikke svare deg igjen før jeg er tilbake på arbeid mandag. (Du kan selvsagt også blogge adressen din men da vil alle kunne se den.)

  Hilsen Aslak

 52. Heisann, kjøpte risbollene deres hvor man skulle blande sjokolade og puffet ris og ble KJMEPEskuffet. Det var altfor lite sjokolade i forhold til ris. Jeg tilsatte en hel plate med mørk melkesjokolade og først da var det nok sjokolade. Tror dere bør doble mengden sjokolade.

  Mvh
  Anne B. Simensen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s