Risboller, myke og med «voksen smak»
Denne opskriften gir risboller som er litt myke og som har en litt voksen karakter. Kokesjokolade kan byttes ut med en lys type for mildere smak.
Smelt delfiafett og sjokolade sammen.Avkjøl. Pisk eggedosis av egg og melis. Rør inn kaffe, kakao og delfiafett/sjokolade. Bland slik at alt får en jevn og brun farge. Ha i risen og blandgodt. Form bollene med skje og sett dem på matpapir.
125 gram delfiafett
100 gram kokesjokolade
3 ss kaffe
200 gram melis
1 ss kakao
1,5 liter puffet ris
2 egg
Superraske, knasende sprø risboller
Liker du knasende sprø risboller som er fantastisk enkle å lage og som størkner veldig fort?
Da bør du prøve dette: Smelt forsiktig lys kokesjokolade, ca 400 gram, og bland inn 100 gram puffet ris. Form risbollene med skje og sett dem på et bakepapir for å størkne. Klar, ferdig,… ferdig!
Delikatesserisboller fra egg.no
Smelt delfiafett og sjokolade sammen. Avkjøl.
Pisk eggedosis av egg og sukker. Rør inn kaffe og delfiafett/sjokolade. Elt lett inn puffet ris.
Sett boller med skje på matpapir. Avkjøl og oppbevar i kjøleskap til servering.
250.0 g kokosfett (delfiafett)
200.0 g kokesjokolade
2.0 stk egg
2.0 dl sukker
3.0 ss kaffe, gjerne litt sterk
100.0 g puffet ris
Forum med mange oppskrifter på risboller finner du her.
Glutenfrie matopplevelser, deriblant oppskift på risboller finner du her.
Mmmm… Gleder meg til Jul!!!