Kontakt

Vi vil gjerne høre fra deg!
Hvis du lurer på noe eller har noe på hjertet som gjelder produktene våre, vil vi gjerne høre fra deg. Vi er tilgjengelige via bloggen her, men du kan selvfølgelig også ringe eller sende brev eller mail.

tau_mølle_logo2

Tau Mølle
Kvernveien 62
4120 TAU

Telefon: 51 74 03 00

post@vestkorn.no

Reklame

28 kommentarer om “Kontakt

 1. Hei, Det er mulig å kjøpe Tau Mølle puffet ris fra oss. Vi selger hele paller. Det er 16 poser per eske og 16 esker per pall.

 2. Hei, er det noen mulighet for å kutte mellommannen å kjøre en hel del puffet ris direkte fra dere?

 3. Hei Kirsten, den puffede havren vi tilbyr idag er ikke garantert glutenfri. Imidlertid er det lite sannsynlig at den inneholder gluten over 20ppm som er grenseverdien for glutenfri. Tau Mølle kan produsere garantert gluten fri havre om norske dagligvarekjeder vil ta det inn i butikkene sine. Det har vi ikke lykkes med å få til, men vi skal forsøke igjen!

 4. Hei Aslak! Sendte en henvendelse 18.03.18 angående glutenfri puffet havre. Det tror jeg ville være et ønske om fra flere enn meg.

 5. hvilke produkter produserer dere nå? å hvilke har dere produsert før?

 6. Hei! Jeg lurer på om deres produkter er produsert med genmodifisert (GMO) korn/ris/mais?
  Vennlig hilsen,
  Carl Ferdinand Knutsen

 7. Hei! Jeg elsker puffer havre, men har fått cøliaki.
  Kan dere ikke lagepuffet havre av glutenfri havre?
  Fant en gang det i en butikk i Kroatia.
  Skulle ønske det kom i den glutenfrie hylla i butikken.

 8. Hei,
  Byggingen har foregått i mange trinn og jeg er ikke sikker på hvem som har bygget. Mange av byggene er imidlertid tegnet og prosjektert av Boye&Waage i Stavanger. Det firmaet eksisterer fremdeles. Kanskje kan de hjelpe deg med hvem som har bygget. Lykke til!

 9. Hvem er nåværende eier og hvem har vore tidlgere? spør for en skoleoppgave.

 10. Liker ikke prisstigningen som har vært på Puffet Havre. Før kjøpte vi flere poser i uken, nå en i halvåret.
  Hvor mye av økningen det siste året skyldes økte råvarepriser?

  Tidligere hadde dere også Puffet hvete. Er den borte?

 11. Hei,
  Det er ingen leveringsproblemer fra vår side, men det kan hende de er tomme på sitt lager. Det er butikkene/kjeden som bestemmer hvilken pris de vil selge for. Kanskje er Rema noe billigere. Her finner du i tillegg Tau Mølle-produkter.

 12. Hei. Puffet havre spises til frokost her hos oss 5dager i uken. Så da skjønner dere at vi kjøper det ofte. På kort tid har prisen på en pose puffet havre blitt dobbelt så dyrdyr, dvs 31 kr på Prix ). På Kiwi-butikken sterke at det er leveringsproblemer, men ikke noe om hvorfor.

 13. Gluten og puffet havre
  Leste her at puffet ris inneholder mindre enn 20ppm gluten.
  Har dere noe tall for gluteninnholdet i puffet havre?

 14. Hei Vidar.

  Puffe betyr at vi varmer opp kornet under trykk. På denne måten får vi kornet til å ekspandere ved at vannet i kornet omdannes til damp. Næringsinnholdet skal endre seg lite gjennom prosessen. Stivelse blir gelatinisert i prosessen. Dette øker fordøyeligheten til stivelsen.

 15. Hei.
  Hva vil det egentlig si at havren er «puffet»? Påvirker det innholdet av næringsstoffene på noen måte?

 16. Hei,
  Vi har et internkontrollsystem som skal sikre at den puffede risen inneholder mindre enn 20ppm gluten. Dette er EU sin grense for å kunne kalle produktet glutenfritt.
  Det produseres andre varer på samme produksjonslinje som inneholder gluten. Selv om vi har system for å sikre at puffet ris ikke blir kontaminert (smittet) har vi av forsiktighetshensyn valgt å ikke skrive glutenfri på pakken. Norsk Cølikaiforbund har vi hatt dialog med. Slik jeg forstår det vurderer de produktet som trygt å spise for glutenallergikere.

 17. Hei.
  Vil bare være sikker. Deres puffet ris er glutenfri?
  Er den også fri fra spor av gluten/kan inneholde gluten?

 18. Hei Lene.

  Vi måtte slutte å selge 7 Fullkorn da vi ikke fikk bra nok salg og god nok plass i butikk. Det var en veldig sunn frokostbalnding og de som brukte den, likte den godt etter alle tilbakemldingene å dømme. Imidlertid tror jeg at den ble for dyr til at salget ble tilstrekkelig stort. Vil du ha den tilbake er det bare å kontakte NorgesGruppen eller Coop. Er det mange nok som spør etter den er det en sjanse for at den likevel kommer tilbake…

  Hilsen Aslak

  Hilsen Aslak

 19. Hei. Rema har sluttet med Tau Mølle puffet havre. Istendenfor kjøper de den fra Sveits. Tau Mølle lager imidlertid puffet havre for Coop, FirstPrice og ICA/Rimi under deres eget merke, så den puffede havren vi lager kan du kjøpe i alle butikker i Norge unntatt Rema.

 20. Hei,
  Hvor får jeg egentlig kjøpt puffet havre fra Tou? Tidligere fikk jeg det hos Rema, men de har erstattet det med et utenlandsk produkt som ikke holder mål smaksmessig. Jeg bor i Sandnes-området og har ikke funnet det i noen av kjedebutikkene (Coop, rimi, Helgøs og rema).

 21. Hei!
  Hvor kan jeg få kjøpt 7- korn blandingen
  Glimrende! 🙂
  Hilsen
  Lene ernæringsfysiolog

 22. Hei

  Vi er faste kjøpere av Tau Mølle sin eske » 7 Fullkorn» . Vi liker å spise dette hver morgen. Nå lurer vi på hvorfor det blir stadig mer av det harde og nesten uspiselige bunnfallet?

  Det er dumt å måtte kaste en del av innholdet, synes vi.

  Vennlig hilsen

  Aud Eide

 23. God morgen.
  Det finnes kun denne varianten med jordbær foreløpig. Det er forøvrig ekte jordbær (frysetørret) som er oppi, og ikke jordbær gelé som andre bruker.
  Jordbærgelé inneholder mye sukker og nesten ingenting jordbær, selv om det på pakken deklareres som jordbær.

 24. Hei!
  Nå har jeg funnet den perfekte frokostblandingen
  (7 fullkorn) men jeg syns ikke jorbær er noe særlig og skulle ønske at det gikk ann å få kjøpt den uten.
  Men det går vel ikke??

 25. Hei. Coop har uten forklaring sluttet å kjøpe Tau Mølle 7 Fullkorn – uten noen forklaring. Coop var den kjeden som kjøpte mest i fjor og en skulle gjerne tro at Coop mer enn andre var opptatt av å ha norske og lokale varer i butikkene sine. Jeg prøver å få Tau Mølle 7 Fullkorn inn igjen, i alle fall lokalt. Rema 1000 skal ha Tau Mølle 7 Fullkorn i hele Rogaland++. Rema har også lavest pris. Du finner ellers tau Mølle 7 Fullkorn i Meny og ICA Supermarked. Ica Nær kan ta den inn om de vil ( om kundene spør etter den).

  Tusen takk for tilbakemeldingen din.

  Hilsen Aslak

 26. Hei.
  Det gjeld det svært gode produktet dykkar, 7 fullkorn. Dette har det etter kvart blitt svært så vanskeleg å få tak i her på Sola. Ser i lista dykkar at dette kan eg få kjøpe hos COOP Mega, Sola, men det stemmer ikkje lenger. Har alltid tidlegare vore i hyllene der, men no er det borte. På spørsmål i butikken, fekk eg til svar at COOP / NKL har teke det ut av sortimentet. Dette må de gjera noko med. For ei tid tilbake hadde COOP ei TV-annonse om ein amerikanar som ville kjøpe alle aksjane i COOP; no ser det ut til at han har lukkast. For det er mest berre amerikanske sukkehaldige korn / frukostblandingar (Kellog-produkt) dei no har i hyllene. At ein i Rogaland ikkje kan få kjøpt eit lokalt «kortreist» produkt i COOP-kjeda er ei stor skam.
  Vonar at produktet dykkar snart er på plass att i hyllene på Mega Sola.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s