Påskeboller

Vestkorn_Risboller_Ann_96x365mm_v1.1-01

Superraske, knasende sprø risboller

Liker du knasende sprø risboller som er enkle å lage og størkner veldig fort?

Da bør du prøve dette: Smelt forsiktig lys kokesjokolade. ca 400 gram, og bland inn 100 gram puffet ris. Form risbollene med to skjeer og sett dem på et bakepapir for å størkne. Klar ferdig ferdig!

Vil du lage dem helt superdupre, bruker du Stratos eller Freia melkesjokolade. Da må du være enda mer forsiktig når du varmer opp sjokoladen slik at den ikke skiller seg. Bruk vannbad og rør om hele tiden.  Bruker du denne typen sjokolade, må du sette risbollene i muffinsformer da sjokoladen smelter veldig lett når du tar på risbollene.

Lykke til og god påske!

Hilsen oss på mølla

 

Følg oss på facebook.com/taumolle !

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s